Transportoplossingen
voor bedrijfsvoertuigen
 
Home
 

    Nieuws
MTS - COVID 19 - Mei 2020
 
 


Op 17 maart 2020 waren onze activiteiten voor de uitrusting van bedrijfsvoertuigen nog in volle gang. Na deze datum zijn in heel Frankrijk de activiteiten beperkt voor de verspreiding van het COVID-19-virus.

In overeenstemming met de aanbevelingen van de overheid heeft MTS zich georganiseerd om haar medewerkers te beschermen en tegelijkertijd haar activiteiten gedeeltelijk voort te zetten.

Commerciële en logistieke permanentie zijn verzekerd om onze producten te verschepen naar de sites die open blijven in Frankrijk en in Europa. U kunt nu contact opnemen met onze verkoopafdeling, die aan uw verwachtingen zal kunnen voldoen.

Tijdens deze periode werd de productie bij MTS in beperkte mate voortgezet om de taken uit te voeren die essentieel zijn voor het behoud van het bedrijf en zijn productieapparaat. Voor dit doel hebben we veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd die essentieel zijn voor een optimale bescherming van onze mensen. Deze periode van verminderde activiteit heeft ons in staat gesteld om geavanceerde onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Ook onze voorraden zijn geoptimaliseerd.

Alle medewerkers die hun taken op afstand konden uitvoeren, hebben hun activiteiten voortgezet. Ze waren in staat om samen te werken via digitale telewerk- en teleconferentie vergaderingen, waardoor de link en de dynamiek van de bedrijfsproces behouden bleef.

Om de banen en de professionele knowhow van onze teams te beschermen tijdens deze zeer moeilijke periode, werden de medewerkers op een roterende basis in dienst genomen.De geleidelijke afbouw van de corona maatregel wordt aangekondigd vanaf 11 mei 2020. Het zal zeker enige tijd duren voordat de activiteiten van alle bedrijven weer op het oorspronkelijke niveau zal komen, maar MTS heeft zich zo goed mogelijk voorbereid. Deze crisis heeft ons ertoe gebracht om nieuwe manieren van werken aan te nemen. We zijn klaar om terug te keren naar een volledige activiteit, terwijl we onze teams en de mensen om ons heen blijven beschermen.

Zoals altijd staat MTS ter uwer beschikking om u kwaliteitsproducten van Frans ontwerp en productie aan te bieden, die altijd efficiënter zijn en voldoen aan de meest veeleisende verwachtingen van de gebruikers.

Wij wensen u een zo goed mogelijke herstart. Zorg voor jezelf en je geliefden.

We wensen u het allerbeste,

Het MTS-team